Főoldal » Stresszoldás » Stresszoldás gyermekeknél

Stresszoldás gyermekeknél

A gyermekekkel való munka legtöbbször szülői kérésre indul, legyen szó tanulási nehézségről, hiperaktivitásról, beilleszkedési zavarról, allergiáról, az élet hozta nehezen elviselhető vagy feldolgozható változásokról (költözés, testvérszületés, családtag halála, válás, hosszantartó nézeteltérések, veszekedések a családban stb.).

Lehet hogy a stresszoldás nem az első segítség ami az eszünkbe jut, sok esetben már orvos vagy pszichológus segítségét is igénybe veszi a szülő. Van azonban,  hogy nem elég eredményes a gyógyszeres kezelés vagy a szülő eleve elveti ezt a beavatkozást – esetleg további alternatívákat keres a gyógyulás vagy probléma megoldás érdekében.

Stresszoldás gyermekeknél

Az alternatívák nem váltják ki egymást, de sikeres kiegészítő kezelésként hatékonyabbak is lehetnek. Így jutnak el a stresszoldó rendelésre, ahol egy új szokatlan, könnyű és biztonságos módszert használhatnak a gyermekek és az őt támogató család. A célom, hogy a gyermek megtanulja, hogyan oldhatja meg a jövőben önmaga a problémás helyzetet önállóan, hogy stabilan, magabiztosan mozogjon a világban.

A gyermekek hihetetlenül befogadók és a legelutasítóbb gyermek is hamar válik együttműködővé lenyűgözve szüleit. A stresszoldás játékosan, sok mozgásos feladattal, érdekes párbeszédekkel történik, melynek célja a stressz – mely akár már fizikai tüneteket is okoz (ágybavizelés, allergia, székrekedés, hasmenés, fejfájás, indokolatlan hasfájás, hajhullás, kiütés stb) – azonnali oldása, aminek hatására a fizikai tünetek is „varázsszerűen” eltűnnek.

A különböző kineziológiai ágak One Brain, Touch for Health, Stressz Release és Brain Bym adta módszerek által nemcsak gyors tűzoltásra vagyunk képesek, hanem megtaláljuk a stressz igazi okát és azt oldjuk amitől a ráépülő rétegek automatikusan oldódnak, gyermekeink újra önmaguk lehetnek, nyomasztó, megbetegítő érzések nélkül, felszabadultan érezhetik minden élethelyzetben, hogy VAN VÁLASZTÁSUK és bármire képesek lehetnek.

Ahogy a gyermek problémája megoldódik úgy szabadul a szülő is a gyermek problémája miatt érzett aggodalomtól, dühtől, lelkiismeret furdalástól. Végül egy nyugodt, harmonikus, egységben lévő, sikeres család a végeredmény.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Íratkozz fel hírlevélre!

Így időben tájékoztathatlak a soron következő eseményekről és programokról!

Kövess Facebookon!