Aktualitások

Önbizalom növelő tanfolyam gyermekek részére

Dátum: 2019.03.09.

Idő: 16:00-18:00

Cím: 2112 Veresegyház Budapesti út 1/b 1 em. 1.ajtó

Kategória: Tanfolyamok

gyermek tanfolyam - önbizalomnövelés - magabiztos-gyerek-hu

Szeretnéd, hogy a gyermeked eredményesebben tanuljon? Szeretnéd, hogy a gyermeked az érzelmeit megtanulja kordában tartani és kezelni? Szeretnéd, hogy a gyermeked magabiztosabb legyen, helyes én-képet alakítson ki, önbizalomhiánya csökkenjen, hiányosságai helyett az erősségeire fókuszáljon?

A gyermekek megtanulnak sok játékos stresszoldó technikát, mozgásos gyakorlatokat és részt vesznek nagyon rövid mesés meditációkban és játékokban. Minden gyermek az ő külön nehézségére kap megoldást, melyet az élet minden területén hasznosít majd.  

Várlak Titeket szeretettel, kérlek e-mailen vagy telefonon jelentkezz a tanfolyam előtti hétig!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Női energia meditáció

Dátum: 2019.02.14.

Idő: 16:00-18:00

Cím: Veresegyház, Árpádház, Budapesti u. 1./B (festékbolt felőli oldalon), Hovatovább Jógaliget

Kategória: Meditációk

Február 14.-én vasárnap délután 16.00-kor Női Energia meditációt tartunk, a Hovatovább Jóga Ligetben. Mikó Mariann csodálatos hangtálazása alatt vezetett meditációra várunk Titeket, ahol a nőiességünk megélése a téma, mely a pihentető gyönyörű képekkel tűzdelt meditáció után a gyakorlati életben a hétköznapokban is előhozza kecses nőies oldalunkat. Most megélhetjük a rejtett királykisasszony, balerina vagy táncos énünket, azt a törékeny oldalunkat mely a mai világban sokszor háttérbe szorul erős bármit elbíró énünk mögé Kényelmes ruhában érkezz és hozd magaddal a kispárnád, ha azzal szeretsz pihenni.
Szeretettel várunk!
Mariann és Andi

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Elfogadás meditáció

Dátum: 2019.01.30.

Idő: 16.00 - 18.00

Cím: 2112 Veresegyház Budapesti út 1/b 1 em. 1.ajtó

Kategória: Meditációk

Ez a téma feljön nap, mint nap.Valakinek eltérő véleménye van, máshogy él, mások a prioritásai, máshogy neveli a gyermekét, máshogy költi el a jövedelmét.Ezekről sokszor formálunk véleményt és ez hatással van ránk és a környezetünkre is. Mindez nem érint minket ha az elfogadást gyakoroljuk, vagy csak kicsit megéljük milyen harmonikus érzés is az ha másokat elfogadunk és megannyi negatív érzést elengedünk. Ez persze csak a belépő az igazi feladathoz, saját magunk elfogadásához…
Kiscsoportos meditáció 2016.01.30. szombaton 17.00-kor lesz. Max 8 fő!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Kineziológia előadás

Dátum: 2018.05.20.

Idő: 16:00-19:00

Cím: Veresegyház, Pozsonyi István Egészségcentrum

Kategória: Előadások

Előadások indulnak Május 20.-án pénteken a Pozsonyi István Egészségcentrumban Veresegyházon. Pénteken 18.00-19.00 a kineziológiáról beszélgetünk és megtanulunk pár stresszoldó feladatot. Ha van kérdésed akkor tedd fel itt a stresszel kapcsolatban. Gyerekeket és felnőtteket egyaránt szeretettel várok! Szabadítsuk fel önmagunkat a lelki és testi gondok alól. 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!