Főoldal » Stresszoldás » Mi történik az egyéni stresszoldáson?

Mi történik az egyéni stresszoldáson?

Először is ne izgulj, nem tudsz elrontani semmit. Az első találkozás alkalmával megbeszéljük, hogy mi a gond, hogy a probléma inkább a gyermeknél vagy inkább a szülőnél nehezebb. Megállapítjuk, hogy gyermekkel, szülővel vagy akár együtt haladjunk tovább.

A stresszoldás alkalmával rendbe tesszük mind a jelenben lévő problémát mind a probléma gyökerét melyet korregresszió és izomteszt segítségével találunk meg. Egyszer valahol történt valami, ami érzelmi káoszt okozott, majd ez a rossz érzés itt a jelenben is jelentkezik. Feloldjuk a stresszt a régmúltban is, így segítve a jelenben is a megoldást.

Ezt beszélgetéssel, vizualizációval vagy akár mozgásos gyakorlatokkal tesszük. A korregresszió nem hipnózis, végig tudatunknál vagyunk és beszélgetünk. Az izomteszt pedig nem jelent mást, minthogy megkérlek, hogy tartsd a kezed. Nagyon apró finom mozgásból érzem, hogy az izom tart vagy sem. Ha tart, akkor ott minden rendben, ha nem, akkor ott találtunk valami érzelmi nehézséget, így találjuk meg a kort, amelyben dolgoznunk kell.

Olyan egyszerűen tudom ezt leírni, hogy ha valaki fél egy kígyótól és én arra kérem, gondoljon egy kígyóra, akkor ott az izom nem fog tartani. Így reagál a test a félelemre. Ez nagyon apró izomválasz, de nekem teljesen egyértelmű. És az izom mindig igazat mond, mindig megmutatja, hol kell segíteni.

Erre a gyermekek is 100%-osan képesek, ahol nagyon piciről van szó 2 éves kor alatt, ott a szülővel dolgozom.  Az oldás 1-2 órát vesz igénybe, sokszor adok házi feladatot.

Ezzel a módszerrel gyorsan és hatékonyan tudunk változtatni, problémától függően napok vagy hetek alatt. A gyermekek hihetetlen gyorsan tudnak változni, míg a felnőtteknek sokszor ez több idő lehet, bár ez sem szabályszerű.

Nagyon fontosnak tartom, hogy tudd: közösen együttműködve tudunk gyorsan és hatékonyan haladni és segíteni a gyermekednek.

Szeretettel várlak Budapesten és Veresegyházon is!
Elérhetőségeimet láthatod  ide kattintva.

Folytatás:  Milyen témákban segít a stresszoldás? 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Íratkozz fel hírlevélre!

Így időben tájékoztathatlak a soron következő eseményekről és programokról!

Kövess Facebookon!