Főoldal » Magamról

Magamról

Fehérvári Andrea vagyok és 2009 óta foglalkozom a stressz oldásával, ami ha már gyermekkorban megtanítható, akkor ezt a tudást felhasználó generáció hihetetlen változásra és boldog, egészséges, felelős felnőtt életre képes.

A stresszoldással (One Brain, Stressz Release, Touch for Health rendszerek adta lehetőségekkel) gyorsan és hatékonyan lehet segíteni, ezért is szeretek velük dolgozni, tiszta szívből. Mindig is kommunikációs területen dolgoztam és minden eddigi projectben amiben résztvettem, az elsődleges célom a már kialakult probléma megoldása és a résztvevő felek minden oldali támogatása és segítése volt.

Mindannyiónk érthető vágya, ahogy a gyerekeké is, hogy megélhessük vágyainkat, elérhessük céljainkat és egyszerűen szeretetben élhessük az életünket.

“Ha képes vagy kézbevenni önmagad, ura leszel életednek.”

Napoleon Hill

Magunkkal hozott félelmek, gátak és szorongások nélkül. Boldogságban érezni azt a szabadságot, hogy minden helyzetben tudjuk van választásunk és ne zárjuk be magunkat blokkjaink, félelmeink által.

A stresszoldás által megkapjuk azt a bizalmat az élethez amitől bátran állhatunk bármilyen kihívás elé, legyen az egészségügyi, iskolai, közösségi, családi, párkapcsolati.

Segíts gyermekednek és indulj el Te magad is az úton.

Íratkozz fel hírlevélre!

Így időben tájékoztathatlak a soron következő eseményekről és programokról!

Kövess Facebookon!