Főoldal » Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A honlap használatának feltételei
E honlapon található anyagokat csak a www.magabiztos-gyermek.hu írásos engedélyével jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A honlapon található információ (beleértve, hang-, és videófelvételt is) a www.magabiztos-gyermek.hu kizárólagos szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag írásos beleegyezéssel engedélyezett. A honlapon szereplő anyagok felhasználásához – kérésre – írásban hozzájárulunk. Hozzájárulásunk feltétele, hogy a részben vagy egészben felhasznált anyagoknál a forrás www.magabiztos-gyermek.hu feltüntetésre kerüljön.

Felelősség
www.magabiztos-gyermek.hu nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért. Bár célunk az információk legteljesebb aktualizásása, de ennek esetleges hiányosságáért; a honlap elérésével összefüggő káreseményekért felelősséget semmilyen téren nem vállalunk. Ez vonatkozik bármely közvetlen, közvetett, direkt, vagy indirekt, elsődleges, másodlagos, avagy járulékos kár esetére; haszon, nyereség, jövedelem elmaradására, csökkenésére, kiesésére is.

Íratkozz fel hírlevélre!

Így időben tájékoztathatlak a soron következő eseményekről és programokról!

Kövess Facebookon!