Önbizalom-fejlesztő tanfolyam 6-14 éveseknek

Okos de nem mer jelentkezni? Szeretne barátokat de nem mer közeledni mert fél hogy kicsúfolják? Szétszórt mindig hiányzik valami a táskájából? Gyakran elfelejti a házi feladatot? Nem összeszedett az írása? Lehetnének jobb jegyei de valahogy mindig történik valami és a vártnál rosszabb jegyet kap? Más érdekli mint a barátait de nem mer kibontakozni? Nem szeretne rosszat csinálni de fél hogy a nagyobbak bántani fogják? Szívesen elmondaná mi nyomja a szívét de fél hogy elítélik? Szeretne előadást tartani de nem mer kiállni az osztály vagy ismeretlenek elé? Sok olyan mindennapos probléma ami viszont nagyon megkeserítheti a gyermekünk életét. 

Ez a három alkalmas tanfolyam lehetőséget nyújt arra hogy ezen a problémán túljussanak és változtatni tudjanak úgy hogy felvállalják önmagukat és magabiztosan oldják meg saját mindennapos problémáikat. A tanfolyam alapja a egy mozgásos alapú pedagógiai program. A gyakorlatsor támogatja a tanulási képességeket, fejleszti a kommunikációt, a kézügyességet, a motivációt, az összpontosítást,figyelmet, a pozitív hozzáállást és az integrált agyműködést. A gyakorlatok és a balanszok az agy és a test többi része közötti hatékony kommunikációt mozdítja elő, mégpedig úgy, hogy növeli a játékosságot és a kreativitás szerepét és csökkenti a teljesítményt hátráltató stresszt.

Ezt a tanulást közös beszélgetésen kívül, vezetett rövid hangtálas meditációkkal is segítjük, így is oldva a letapadt stresszt. A végén pedig felszabadító tánccal zárunk.

Várlak szeretettel,

Andrea