Meditációs sorozat Felnőtteknek és Gyerekeknek

Kiscsoportos meditáció gyerekeknek (6 éves kor felett) bejelentkezéssel. Félórás meditáció majd rajzolás a meditációban látott képekről, érzésekről gondolatokról. Közös beszélgetés majd feszültségoldó gyakorlatok, mozgás.

Meditáció felnőtteknek, közös meditáció hangtálazással havonta egyszer Mikó Mariannal, szombat délután. Egy órás meditáció, melynek témáját és rövid összefoglalóját mindig láthatjátok az aktualitásokban.

A stresszoldás az önismeretet szolgálja és segít a gátak feloldásában

 

A stresszoldás következtében csökkennek a félelmek és szorongások. Az ellazulás és stressz oldása a meditáció része, de nem az egésze. A meditáció ennél sokkal több. Képes összekapcsolni az ellentéteket és feloldani a feszültségeket, szembenézni a másik oldallal és létrehozni egy átfogó egységet,  melynek következménye egy egyre kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet. Rátalálás önmagunkra és arra mi is a célunk.

Készülj fel arra, hogy a meditáció mindig többet ad, mint amit vársz tőle. Kérlek, hozz magaddal egy párnát (ha azzal szeretsz pihenni) és kényelmes ruhában érkezz.

Szeretettel várlak!

Bejelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 0630/914-4698